2010 Oprettet. Afdeling af Service- og Videnscentret.
Sikrer drift af børnemad og skolemad (EAT) og fungerer som fagligt videnscenter.
Hovedansvar
- At sikre rammerne for gode madordninger i daginstitutioner og på skoler, med fokus på sunde og nærende måltider og en god måltidskultur
Hovedopgaver
- Kvalitetssikring af principper og retningslinjer for madordningerne
- Information om madordninger til forældre
- Behandling af klager over madordningerne fra forældre
- Bestillerfunktion og controlling af kontrakter ift. eksterne leverandører til madordningerne (off. og privat)
- Support ift. fødevaresikkerhed og egenkontrol af køkkener
- Sparring og driftsmæssig kvalitetssikring i forbindelse med om- og udbygning af køkkenforhold i institutioner og på skoler
- Samarbejde med Københavns Madhus
- Økonomistyring af skolemaden
- Support ift. skolemadens bestillings- og betalingssystem
- Support til skoler ift. drift af skoleboder, samt information og rådgivning om rammerne for skolemaden
- Information og rådgivning om rammer og retningslinjer for børnemad til institutioner og områder
- Koordinering af, opfølgning på og kvalitetssikring af cateringmad til daginstitutioner